Hlavní obsah

Trápí vás nesnesitelná horka? Co takhle vyzkoušet letní detox a nabrat novou sílu?

Jste vyprahlí, naštvaní z práce a neustále unavení? Chybí vám síla a necítíte se ve své kůži? Nemáte energii na jakýkoliv fyzický výkon? My víme, jak ji získat zpět! Pojďme se společně podívat, jak na to.

Foto: Sport.cz

Článek
Fotogalerie

Už jste slyšeli o detoxu organismu? Že ne? Tak čtěte dál. Je to velmi jednoduché a opravdu účinné. Řeč je o takzvaném letním detoxu organismu, díky kterému se zbavíte veškerých škodlivých látek, naberete sílu a budete se cítit prostě skvěle. Ale jak na to? Odpovědí jsou ovocné a zeleninové šťávy. Jak jednoduché, nemyslíte? Když se nad tím zamyslíme, tak určitě nepoběžíme pro šťávy do obchodu, které jsou nabité konzervanty, rafinovaným cukrem a různými dalšími aditivy. Tak tudy cesta rozhodně nevede. Co si takhle ale připravit šťávu sami? Jediné, co budete potřebovat je nízkootáčkový odšťavňovač, zelenina a ovoce. Každé ráno tak můžete nastartovat svůj den například pomerančovou šťávou doplněnou o šťávu z listové zeleniny, která vám dodá energii na celý den. Se šťávami přijímáte nejen zdravý cukr, ale také bílkoviny, díky kterým si zvýšíte jejich potřebnou denní dávku. Šťávy se dají nejen pít, ale můžete si je přidávat do smoothieček nebo si třeba vyrobit zdravý, proteiny nabitý chia pudink. Tak se pojďme podívat, jaký odšťavňovač je nejvhodnější.

Odšťavňovač G21 Chamber horizontal

Odšťavňovač G21 Chamber horizontal je vybaven systémem Optimal Seal, který zajišťuje tu nejlepší možnou výtěžnost šťávy. Speciální páčkou rozlišíte, zda odšťavňujete tvrdé či měkké suroviny a odšťavňovač si nastaví optimální přítlak šneku. Výkon motoru přístroje 150 W a nízké otáčky 75 ot./min zajistí zachování všech důležitých minerálů, enzymů a vitamínů ve šťávě. Přístroj si hravě poradí, na rozdíl od konkurenčních modelů, i s takovými surovinami jako jsou bylinky a listová zelenina.

Odšťavňovač G21 Gourmet horizontal

Odšťavňovač G21 Gourmet horizontal je multifunkční pomocník, který dokáže nejen odšťavňovat, ale navíc i vyrábět nudle, mlít maso a plnit klobásy. Stačí pouze připojit výměnný multifunkční nástavec. Přístroj je vybaven keramickým šnekem a motorem o výkonu 150 W. Šťávy jsou díky nízkým otáčkám 75 ot./min bohaté na enzymy a vitamíny a dodávají tělu veškeré důležité živiny.

Odšťavňovač G21 Perfect Juicer

Máte rádi šťávy s dužinou? Pak je pro vás jasná volba odšťavňovač G21 Perfect Juicer, který je vybaven dvěma sítky umožňujícími vyrábět jak šťávy s dužinou, tak bez. Šťávy s dužinou jsou bohaté na vlákninu, která, jak jistě sami víte, zasytí na dlouhou dobu a podporuje správnou činnost střev. Výkon až 500 W a nízké otáčky 80 ot./min zachovávají ve šťávě důležité enzymy a vitamíny.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.