Hlavní obsah

Jak tipuje největší sázkařská komunita letošní Ligy mistrů?

Začíná evropský fotbalový svátek! Je tady nový ročník Ligy mistrů a s ním napínavé bitvy těch nejlepších evropských fotbalových klubů! Podívejte se, jak největší sázkařská komunita tipuje letošní Ligu mistrů na svých tiketech.

Foto: Sport.cz

Jak tipuje největší sázkařská komunita letošní Ligy mistrů?

Článek

V každém hracím dnu nabízí souboje nejlepších hráčů planety, při její znělce mají husí kůži fotbaloví fandové i sázkaři, na konci čeká jediná trofej, pohár pro vítěze Ligy mistrů. Tipéři v největší sázkařské komunitě Tipsportu už jsou na start soutěže pořádně připravení. Jak to vypadá, když se sázkař pořádně těší na start Ligy mistrů, nám ukázal borec s přezdívkou pionisius. Ten na tiket naložil kompletní porci 16 zápasů prvního týdne a za 200 Kč má našlápnuto k výhře 167 588 Kč!

Mezi autory analýz si např. sázkař s přezdívkou PanSauron vybral souboj Manchesteru City s Juventusem. Domácí letos získali např. Sterlinga, nebo Otamendiho, naproti tomu Starou dámu opustili Vidal a Tévez, a proto je PanSauron přesvědčený, že Citizens letos dojdou hodně daleko a výhra nad Juventusem bude jen začátek.

Manchesteru přisuzuje celkový triumf 12 % největší sázkařské komunity v kurzu 12:1. Je tak na čtvrtém místě. Víc důvěry už od tipérů má jen Real v kurzu 6:1, Bayern startující v kurzu 5:1 a Barcelona, které při kurzu 4:1 věří 28 % sázkařů.

Obhájí Barcelona loňský triumf? Jak se povede dalším favoritům? Kdo je favoritem na titul podle vás? Inspirujte se nejlepšími tikety v Tiket aréně a pochlubte se svými výhrami v největší sázkařské komunitě!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 ! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.