Hlavní obsah

Vystřílí české týmy v Evropské lize sázkaři z Tipsportu 497 620 Kč?

Česká trojka vstupuje do základních skupin Evropské ligy a sázkařská komunita věští tři výhry. Na svou kořist čekají v Tiket aréně i tipéři, kteří už mají včerejší šichtu v Lize mistrů úspěšně za sebou a chybí jim poslední trefy k parádním výhrám!

Foto: Sport.cz

Vystřílí české týmy sázkaři z Tipsportu 497 620 Kč?

Článek

První do kolotoče Evropské ligy naskočí Plzeň a Liberec. Oba hrají doma a podle sázkařů jsou oba favority. Plzni věří proti Minsku 99 % sázkařů v kurzu 1.44:1. Nabito má na zápas i sázkař s přezdívkou jhr603513, kterému po včerejším úspěchu v Lize mistrů chybí už jen poslední tři dnešní zářezy k výhře 38 526 Kč! Podobně je na tom i tipér s přezdívkou 320518, který má ale namířeno o hodně výš a k pohádkové výhře skoro půl miliónu korun potřebuje, aby stejně jako v LM, tak i dnes týmy pokračovaly ve střeleckých hodech.

V Liberci sázkařská komunita čeká daleko vyrovnanější zápas. Není divu, vždyť domácí jsou do zápasu jako mírný outsider, kterému bookmakeři přisoudili kurz 2.90:1. Přes 51 % sázkařů ale věří, že tři body zůstanou pod Ještědem. Jako poslední do zápasu naskočí Sparta, která jde na Kypru do boje v kurzu 2:03:1, a je tak favoritem bookmakerů i sázkařů, protože její triumf má na tiketech 82 % tipérů.

Jak vstoupí do soutěže čeští zástupci? Uvidíme tři výhry, nebo některý z týmů nechá body soupeřům? Inspirujte se nejlepšími tikety v Tiket aréně a pochlubte se svými výhrami v největší sázkařské komunitě!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.