Hlavní obsah

Udržte si mužnou sílu

Přibývající roky nejsou překážkou. V každém věku může být muž žádoucí a v dobré kondici. Stačí, aby si dodržováním správné životosprávy udržel v těle normální hladinu testosteronu.

Foto: Sport.cz

Udržte si mužnou sílu.

Článek
Fotogalerie

Aktivní životní styl je účinným nástrojem, jak neztratit výkonnost a bojovat proti stárnutí. Aby byl muž ve formě, musí se starat o své tělo a dlouhodobě pracovat na vlastní fyzické kondici. Není přitom nutné sportovat do „roztrhání" těla. Aktivita muže by měla být přizpůsobena jeho možnostem, daleko více než trápení v posilovně tedy pomohou pravidelné procházky v parku, jízda na kole či výlety do hor.

Přesto se může stát, že ani každodenní aktivita nevede ke kýženému cíli. Na vině je klesající hladina testosteronu. Tento hormon produkovaný varlaty je zdrojem mužské smyslnosti a energie. V případě snížené hladiny testosteronu v těle může u mužů docházet k častým změnám nálad, ztrátě vitality a také sexuálního chtíče. Muži s nedostatkem testosteronu navíc obtížně budují svalovou hmotu, mohou se potýkat se zpomalením metabolismu a jsou náchylnější k obezitě.

Hladina testosteronu mužům zpravidla klesá již od třicátého roku života. Tomu však lze zamezit užíváním vyvážené kombinace bylin, vitamínů a minerálů. Správnou směs přírodních látek pro podporu mužské výkonnosti a udržení žádoucí hladiny testosteronu v těle přináší doplněk stravy ProMan Plus. Obsahuje například pískavici řecké seno napomáhající růstu svalů a rovnovážnému metabolismu tuků. Pro stimulaci chtíče a podporu sexuální výdrže je v ProMan Plus výtažek z damiány. Rovněž v něm najdeme vitamín D3 pro pevné kosti a vitamíny skupiny B, které posilují nervy a pomáhají správné činnosti mozku. Z minerálů je zastoupen například zinek, který přispívá k normálnímu fungování mužských pohlavních orgánů.

Pouhá jedna kapsle denně napomůže tomu, aby si muž udržel odpovídající hladinu testosteronu, neztratil smyslnost a dodal svému tělu dostatečné množství energie.

Vzorek potravinového doplňku ProMan Plus si můžete zdarma objednat na  www.promanplus.cz.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.