Hlavní obsah

Výhra 981 810 Kč? Favoriti musí v evropských pohárech zabrat!

V úterním programu Ligy mistrů bylo důležité vyhnout se lákavé sázce na rozjetý Bayern i na malátnou Chelsea. Borcům v největší sázkařské komunitě se to povedlo a jsou na cestě k úžasným výhrám!

Foto: Sport.cz

Výhra 981 810 Kč? Favoriti musí v evropských pohárech zabrat!

Článek

Začneme rovnou pěkně zostra. Sázkař s přezdívkou Creative13 se ukázal jako velký kreativec, když se nebál na svůj tiket za 1 500 Kč poskládat hned 19 fotbalových mačů ze šesti evropských soutěží. Co mohlo ještě v sobotu odpoledne vypadat jako tiket „jen tak na zkoušku", je ve středu jeden z nejlepších tipů v Tiket aréně. Jedenáctkrát se totiž sázkař Creative13 už trefil do černého a zbývá mu osm tipů na favority středeční Ligy mistrů a čtvrteční Evropské ligy. Má tak nakročeno k úžasné výhře 981 810 Kč!

Podobně je na tom i další ranař, tipér s přezdívkou bak188604. Ten naložil rovnou 10 000 korun na třídenní kolotoč evropských pohárů a po úterní jízdě si mohl odškrtnout šest úspěchů. Ještě desetkrát nezklamou favorité a famózní výhra 1 609 200 Kč je na světě!

Rudí ďáblové vyplení Moskvu

Hodně oblíbeným tipem v největší sázkařské komunitě je zápas Manchesteru United v Moskvě. Družině Luise van Gaala věří v kurzu 2,50:1 přes 80 % tipérů, mezi nimiž jsou i takoví, kterým právě už jenom triumf Manchesteru chybí k výhře. Sázkař s přezdívkou FRICEL v úterý uspěl třikrát a od výhry 29 330 korun ho dělí už jen neprohra United. Stejně to vidí i sázkař Vojcik, který si dokonce po pěti úterních trefách jde pro 33 720 Kč! Oběma dává za pravdu tipér budinsky3, který ve své analýze píše, že CSKA se kvalitou ani náhodou nemůže rovnat Manchesteru v plné síle a doma zůstane bez bodu.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.