Hlavní obsah

Vsadit 10 000 Kč na pět remíz v basketu? Žádný problém! Sázkař v Tipsportu bere 431 875 Kč!

Pět remíz v basketbalu na jednom tiketu? Proč ne, ale vsadit na to 10 000 Kč? To už chce hodně velkou odvahu. Podíváme se i na sílu vůle tipéra s přezdívkou arnybin a perfektně namixovanou plachtu s 35 zápasy.

Foto: Sport.cz

Vsadit 10 000 Kč na pět remíz v basketu? Žádný problém! Sázkař v Tipsportu bere 431 875 Kč!

Článek

Jakmile někdo trefí na tiketu remízu v basketu, nikdy se to neobejde bez pozornosti největší sázkařské komunity. Jenže, co když sázkař na tiket nahodí remíz rovnou pět? V jednom dni, v jedné lize, v jednom kole. Pětkrát plichta a monstrózní vklad 10 000 Kč. Sázkař s přezdívkou 165485 si připravil hodně veselou neděli. Dvakrát sice zápas poznal vítěze v základní hrací době, ale hned tři trefené remízy posunuly jeho tiket mezi to nejlepší, co se o víkendu v Tiket aréně povedlo. Díky tomuto kombíku si přišel na krásných 431 875 Kč a polská basketbalová liga získala velkého fandu.

Na dalším tiketu si ukážeme, jak to vypadá, když má sázkař hodně silnou vůli. Tipér s přezdívkou arnybin si prostě řekl, že chce v sobotu vyhrát a nechce se u toho příliš nervovat. Vsadil třicet tisíc korun a výsledky na jeho tiketu tomu odpovídají: 6:1, 5:0 a 4:1 ve fotbale a v hokeji a dvakrát 2:0 v tenise. Prostě snadná práce a krásná výhra 138 600 Kč!

35 správných tipů na jednom tiketuTentokrát jsme si na závěr nechali hodně povedenou sobotní trefu. Tipér s přezdívkou antek totiž poskládal na svůj tiket hned 35 mačů a pomohl si jejich rozdělením do kombíku. Při třiceti pěti zápasech se totiž může občas stát, že některý z nich nevyjde. Zbytečné obavy. Díky svému excelentnímu odhadu nemířil sázkař antek mimo ani jednou. Za vsazených 580 Kč se radoval ze zasloužených 54 749 korun!

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.