Hlavní obsah

Skvělá zpráva! V Tipsportu vyhodnocujeme sázky na střelce až po prodloužení!

Netrefil se střelec na vašem tiketu v základní hrací době? Nevadí! V největší sázkařské komunitě dostane příležitost i v prodloužení! Všechny sázky na góly, body, touchdowny nebo bloky aktuálně vyhodnocujeme až po prodloužení.

Foto: Sport.cz

Skvělá zpráva! V Tipsportu vyhodnocujeme sázky na střelce až po prodloužení!

Článek

Noční můra všech tipérů. Vsadíte na Jaromíra Jágra, který dal gól v posledních sedmi zápasech a dnes v noci nastoupí proti nejslabší obraně NHL. Jasná záležitost: Jaromír Jágr dá gól. Jenže zápas skončí bezgólovou plichtou a sotva naskočí česká legenda do prodloužení, tak po dvou vteřinách rozhodne.

Nebýt to Jarda, tak nad ním zlomíte sázkařskou hůl. Tomu je ale od čtvrtka v největší sázkařské komunitě konec! Novinku ocení sázkaři, kteří v tiketech trefují bodové příspěvky basketbalových střelců. Radovat se můžou i ti, kteří tipují počet kanadských bodů, gólů nebo asistencí v hokeji. Pozadu samozřejmě nezůstane ani fotbal a to ani ten americký, kde také nově počítáme s touchdownem v prodloužení.

Kurzy se nemění, ale jak je to s nájezdy a ofsajdy?To, že má váš vyvolený střelec na svůj úkol víc času, ale nijak neovlivní kurz na jeho úspěch. Kurzy zůstanou stejně vysoko, jako byly doposud. Můžete se tak bez obav pustit do tipů na své oblíbené ostrostřelce.

Protože je novinka zaměřena na individuální výkony hráčů v zápase, nemění se vyhodnocení např. u tipů na počet ofsajdů, střel na bránu, rohů nebo karet. V hokeji je to pak např. počet vyhraných vhazování. Ve všech těchto případech zůstává vyhodnocení po základní hrací době. Podobně se nepočítá vítězná trefa v nájezdech.

To ale například borce, kteří hrají NHL, příliš mrzet nemusí. Jak totiž v diskuzním fóru poznamenal tipér s přezdívkou petrik25: „V NHL s novým formátem prodloužení se očekává, že do nájezdů dojde zhruba jen každý čtvrtý zápas. A zatím to poměrně slušně vychází."

Inspirujte se v Tiket aréně!Jak se sázkařům daří s novou vychytávkou? Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.