Hlavní obsah

Sázkař „86636286“ se vyzbrojil na Ligu mistrů! Jde si pro výhru celkem 316 101 Kč!

Arsenal si překvapení odpustí. Zlatan vyloupí své domovské Malmö. Největší sázkařská komunita má opět políčeno na souboje hvězdné Ligy mistrů, a v následujícím článku tak najdete povedené analýzy i naložené tikety.

Foto: Sport.cz

Sázkař „86636286“ se vyzbrojil na Ligu mistrů! Jde si pro výhru celkem 316 101 Kč!

Článek

Ve skupině F hrají tentokrát oba favorité doma a zejména v případě Arsenalu už to vypadá na poslední šanci od největší sázkařské komunity. Kanonýři se těší důvěře 99 % všech tipérů a měli by si tedy se Záhřebem poradit v kurzu 1,21:1.

Stejně tak sázkaři vůbec nepochybují o triumfu Bayernu, který doma přivítá Olympiakos, možná trochu nečekaného konkurenta v boji o první místo v tabulce. I na výhru Bavorů míří drtivá většina sázek a v kurzu 1,13:1 se tak objevuje na některých hodně povedených tiketech.

Jedním z autorů, který si skupinu F tentokrát nenechal ujít, je tipér s přezdívkou 86636286. Ten zaujal v Tiket aréně především svým tipem na osm mačů evropských pohárů, kde nechybí triumf Bayernu, Arsenalu, ale i např. Barcelony nebo Manchesteru United. Díky tomuto tiketu si tak tipér 86636286 jde pro výhru 215 400 Kč. No, a protože to není jediný tiket, který na evropské poháry naložil, celkem tak má do čtvrtka ve hře výhru 316 101 Kč!

Zlatan si jede domů pro výhru!

Ostře sledovaný bude i mač švédského Malmö a PSG. Zlatan Ibrahimovč si totiž jede zahrát Ligu mistrů do svého rodného města a podle největší sázkařské komunity to bude jasná záležitost pro hosty z Paříže. Jak ve své analýze píše sázkař bouchal1: „Malmö bude jistě betonovat, ale na takovou hru soupeřů je PSG zvyklé z francouzské ligy" a ve Švédsku vyhraje o dva góly.

Tři body do Paříže posílá i tipér s přezdívkou calhouse, který sice poskládal tiket jen za 15 korun, ale ostatní sázkaře hodně zaujal. Víc než stovka hráčů se inspirovala jeho tipem, kde např. nechybí ani neprohry Galatasaraye na hřišti Atlética Madrid a PSV na Old Trafford v kurzu 2,60:1. Sám autor si jde pro krásných 13 871 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.