Hlavní obsah

V Tipsportu rozdáváme 15 mega! Naskočte do soutěže a získejte podíl z nabitého banku!

Patnáct miliónů korun? To je síla! Na konci soutěže, která vypukne v pondělí 18. ledna, se budou sypat borcům z největší sázkařské komunity podíly z pořádně napěchovaného balíku. Pozor! Kdo zmešká první den, ztrácí šanci na výhru. Zaváhat, to by byla velká chyba. Vždyť k fantastické odměně stačí prostě jen sázet. Nic víc.

Foto: Sport.cz

V Tipsportu rozdáváme 15 mega! Naskočte do soutěže a získejte podíl z nabitého banku!

Článek

Pondělí 18. ledna 2016. Tento den si v kalendáři dvakrát podtrhněte. Odstartuje soutěž 15 mega, jejíž název přesně vystihuje podstatu celoroční hry. Ve hře je skutečně patnáct miliónů korun na vaše sázky! Start rozhodně nepropásněte, jinak ztratíte šanci na výhru.

Vsaďte si od 18. ledna do 22. prosince 2016 každý den alespoň za 100 korun. Všichni borci, kteří to zvládnou, získají podíl z patnáctimiliónového banku. Další podmínky? Žádné nejsou! Opravdu stačí jen pravidelně sázet a dodržet stokorunový limit v 340 hracích dnech.

Když projdete prvním týdnem soutěže, dostanete od pondělí 25. ledna tři žolíky. V dalším průběhu s nimi můžete vynechat až tři hrací dny a přesto nevypadnete. Sázet lze na webu, z mobilu i na pobočkách. Kolik korun vám zbývá vsadit do splnění denního limitu? Kolik máte žolíků k dispozici a jaký je podíl k aktuálnímu dni a odhadovaný finální podíl? To vše zjistíte v průběhu soutěže na našem webu.

Takže nezapomeňte! Začínáme v pondělí 18. ledna a kdo zmešká první den, ztrácí šanci na podíl z 15 mega!

Získejte podíl z 15 mega!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a naskočte do hry o 15 mega! Navíc získáte zcela zdarma 150 Kč na své první sázky a vstupní bonus 50 000 Kč!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.