Hlavní obsah

Sledujte Australian Open na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč!

Je tady první sportovní vrchol roku! V Melbourne se koná 104. ročník Australian Open, který od začátku až do finále můžete sledovat živě na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

Sledujte Australian Open na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč!

Článek

Napínavé bitvy o první grandslamový titul roku jsou tady! V přímých přenosech na TV Tipsport se nám představí světová tenisová špička a je se už od začátku na co dívat! Největší sázkařská komunita má o favoritech jasno a zejména v ženském pavouku očekávají tipéři velký souboj o titul. Favoritkou totiž po dlouhé době není mašina na výhry Serena Williamsová, ale největší důvěře sázkařů se těší vítězka loňského Turnaje mistryň, Agnieszka Radwaňská, kterou v kurzu 20:1 favorizuje 42 % tipů. Světová jednička je pak s důvěrou sázkařů hned za ní, s kurzem 4:1 jí titul přihrává 36 % borců.

Překvapit může třeba česká naděje Karolína Plíšková! V kurzu 40:1 si jí zahrála 3 % sázkařů, a jak píše v analýze tipér borisb: „Pokud to Karolíně sedne, je schopna svým agresivním tenisem rozbít kohokoli." V mužské části to podle sázkařů vypadá na jízdu start – cíl pro Novaka Djokoviče. Úctyhodných 98 % tipů totiž servíruje titul pro srbského tenisového krále v kurzu 1,7:1.

Všechny hvězdy světového tenisu můžete opět sledovat v přímých přenosech na TV Tipsport, největší online sportovní televizi. Založte si ZDE účet u Tipsportu a rovnou sledujte v akci Djokoviče, Berdycha či Wawrinku. Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.