Hlavní obsah

Dva body v basketu potopí celý tiket? Ne! Extratip zachránil v Tipsportu 160 718 Kč

Jak je důležité připnout na svůj tiket vlaječku Extratipu, o tom by mohl od čtvrtka přednášet tipér s přezdívkou 056988. Jak je naopak důležité dobře zvážit tipy na hokej, to nám názorně ukáže Smolař týdne, sázkař martynek5, který byl na dva góly od miliónu!

Foto: Sport.cz

Dva body v basketu potopí celý tiket? Ne! Extratip zachránil v Tipsportu 160 718 Kč

Článek

Extratip, kouzelná vychytávka, která tvoří tenkou hranici mezi pocitem opojné eurofie z výhry a absolutním zmarem, když vás zklame největší kurzový favorit. Na svůj tiket oranžovou vlaječku připnul i tipér s přezdívkou 056988, který se ve středu večer pustil do kombinace pěti hokejových, jednoho fotbalového a čtyř basketbalových mačů. S vkladem 1 269 Kč potom sledoval, jak mu jedna po druhé přibývají na tiketu zelené fajfky, než do zápasu Eurocupu proti Bilbau naskočili basketbalisti Bayernu, kterým tipér věřil alespoň na neprohru.

Vedení se celý zápas přelévalo na obě strany, až si nakonec těsnou výhru vybojovali hosté. Skóre 88:90 a katastrofa? Kdepak! Díky extratipu se tento křížek z tiketu odstranil a šťastný sázkař 056988 se tak raduje z výhry 160 718 Kč!

Smolař s.r.o.? 944 litrů zazdil hokejový Prostějov!

Na opačném pólu sázkařských emocí se minulý týden ocitl borec s přezdívkou martynek5. Ten totiž nasázel na svou akovku 16 mačů, které podpořil padesátikorunou. V půlce tiketu už měl jasno, že to výhra nebude. Prostějovští hokejisté totiž prohráli s Kadaní 3:5. Jak se ale asi musel cítit, když zjistil, že to byly právě tyto tři góly na Hané, které ho dělily od pohádkové výhry 944 577 Kč!

Komentář jeho sázkařského kolegy s přezdívkou payou tady hovoří za vše: „Ať se mi tohle nikdy nestane.. Raději 10 chyb než toto."

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.