Hlavní obsah

Čistá hra! Sázkař hudyy bere v Tipsportu 298 350 Kč za dva tenisové tipy!

Jak vypadá čistá hra na tiketu, to největší sázkařské komunitě předvedl v úterý sázkař s přezdívkou hudyy. Podíváme se i na dvě skvělé hokejové trefy, které svým autorům vynesly statisíce za vklad v hodnotě balíčku žvýkaček.

Foto: Sport.cz

Čistá hra! Sázkař hudyy bere v Tipsportu 298 350 Kč za dva tenisové tipy!

Článek

Takhle se hrají live sázky! O úspěchu rozhodují vteřiny. Důležitá je chladná hlava a přesný úsudek. V praxi nám to v úterý předvedl tipér s přezdívkou hudyy, který si po obědě počkal na dva souběžné tenisové zápasy a oběma přisoudil v daném gamu čistou hru. V prvním mači ho podržel Philipp Kohlschreiber, ve druhém jeho německý kolega Leon Schutt. Dvě příležitosti s celkovým kurzem 459:1, pár minut napjatého čekání a euforie, protože hudyy vyhrál úžasných 298 350 Kč!

Za pár korun statisíce! Středeční NHL přála velkým kurzům

Ve středu ráno se po utkání hvězd znovu roztočil kolotoč NHL a borci z největší sázkařské komunity začali ihned kasírovat. Nejprve se předvedl tipér s přezdívkou strkac1, který si za pouhých šest korun obohatil konto o krásných 68 640 Kč, když přesně natipoval výsledky tří úvodních zápasů.

Podobně se rozhodl využít pauzu v NHL i jeho kolega johnyboi. Ten se zaměřil na střelce, namixoval jich na svůj tiket pět a nebál se podpořit ani André Burakovského z Washingtonu v kurzu 6,70:1. Ani jeden z kanonýrů ho nezradil, a za 40 korun si tak vystřelil 109 489 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.