Hlavní obsah

Sledujte šlágr Bundesligy Dortmund – Bayern živě na TV Tipsport!

Lahůdka pro všechny fotbalové fandy, bitva mezi dortmundskými vosami a bavorskou mašinou na výhry je tady! Vsaďte si a sledujte dnes od 18:30 tradiční vrchol bundesligy živě na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

Sledujte šlágr bundesligy Dortmund – Bayern živě na TV Tipsport!

Článek

Na první dvě místa v bundeslize už nemůže žádný ze zbývajících týmů ani pomýšlet. Neotřesitelně je okupují Bayern a Dortmund. Borussia neprohrála už sedm zápasů. Naopak svěřenci kouče Guardioly si ve středu neporadili s Mohučí. Teď stojí dva nejlepší útoky bundesligy proti sobě a vy zápas můžete v přímém přenosu sledovat na TV Tipsport!

Sázkařská komunita jde jednoznačně proti domácím!Jak to vidí největší sázkařská komunita? Jednoznačně přihrává tři body Bayernu v kurzu 2,25:1. Přes 80 % tipérů nebere v potaz středeční prohru a věří Lewandowskému a spol. Borussia ztrácí na hosty jen pět bodů, a jak píše ve své analýze sázkař Marec11 „jestli Dortmund chce získat titul, bude muset vyhrát. Tím pádem bude muset hru otevřít a Bayern toho podle mého využije".

Na tiketu má šlágr bundesligy i tipér s přezdívkou 63567373, který ve čtvrtek nad ránem poslal do Tiket arény svůj tip na víkend a nechybí v něm i tento zápas. Tipuje, že BVB dá aspoň jeden gól a jde si pro výhru 13 182 Kč. Sledujte nejočekávanější zápas víkendu v přímém přenosu na TV Tipsport dnes od 18:30.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.