Hlavní obsah

Bitva o čtvrtfinále je v plném proudu! Sledujte všechny zápasy předkola živě na TV Tipsport!

Hokejová Tipsport extraliga otevřela brány play off. V předkole bojuje Zlín s Třincem a chomutovští Piráti s Kometou Brno. Sledujte kompletní program předkola play off v přímých přenosech na TV Tipsport.

Foto: Sport.cz

Bitva o čtvrtfinále je v plném proudu! Sledujte všechny zápasy předkola živě na TV Tipsport!

Článek

S přehledem zvládli domácí dvojzápas hokejisté Chomutova a do Brna pojedou za stavu 2:0 na zápasy. Tím také výrazně převrátili důvěru sázkařů na svou stranu a přes 80 % tipů míří na Piráty v kurzu 1,10:1. Úspěch týmu kouče Růžičky věští i tipér s přezdívkou Tomann21, který má na postup Chomutova naloženo 10 000 Kč.

Moravská bitva bude vyrovnaná až do konce!Zlomí Třinec svoje zlínské prokletí, nebo Valaši vyřadí Oceláře i v jejich sedmém vzájemném souboji v play off? V tomto duelu je sázkařská komunita až nevídaně vyrovnaná. Stejně jako před startem série, i v její polovině jsou šance obou týmů podle tipérů rozdělené naprosto rovnoměrně. Třinec si jde pro postup v kurzu 1,70:1 a Zlín v kurzu 2,03:1.

Všechny přenosy z play off si samozřejmě můžete vychutnat živě a v plném rozlišení na jediném místě, na TV Tipsport!

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.