Hlavní obsah

Čtvrtfinále play off je v plném proudu! Sledujte všechny zápasy živě na TV Tipsport!

Tipsport extraliga otevřela brány play off. Ve hře zůstává poslední osmička týmů, které se perou o titul a největší sázkařská komunita má o favoritech jasno! Sledujte kompletní program živě na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

Čtvrtfinále play off je v plném proudu! Sledujte všechny zápasy živě na TV Tipsport!

Článek

Elektrizující bitvy o místo v semifinále jsou tady! Nejvyrovnanější bitvou měla být podle sázkařů před startem čtvrtfinále série mezi Hradcem a Mladou Boleslaví. Start série to plně potvrdil, a tak aktuálně věří Mountfieldu 62 % sázkařů v kurzu 1,75:1, na bruslaře z Boleslavi míří zbývajících 38 % tipů v kurzu 1,95:1.

Plzeňská jízda převálcuje Hanáky!Po dvou domácích výhrách přijela Plzeň do Olomouce a tipér s přezdívkou villager odhaduje, že souboj vezme krátký konec. Ve své analýze píše: „Jsem přesvědčen, že Plzeň má daleko kvalitnější tým a věřím, že tohle dlouhá série nebude a Plzeň zvítězí v krátkém hracím období." Na Západočechy míří 93 % tipů v kurzu 1,42:1.

Suverén základní části Liberec si do Chomutova veze dvě domácí výhry a není tedy žádné překvapení, že v kurzu 1,02:1 na něj sází 98 % všech tipérů. Sparta si sice zkomplikovala sérii proti Zlínu svou domácí prohrou 0:4, ale po přesunutí bitvy na Valašsko zůstávají favority sázkařů i bookmakerů v kurzu 1,35:1. Na postup prvních dvou týmů základní části naložil rovných 10 000 Kč i borec s přezdívkou honza1971.

Všechny přenosy z play off si samozřejmě můžete vychutnat bez zpoždění a ve vysokém rozlišení na jediném místě, na TV Tipsport!

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.