Hlavní obsah

Barca přihrála sázkaři s přezdívkou tsos1982 parádní výhru 392 800 Kč!

Jak dopadly evropské poháry na tiketech v největší sázkařské komunitě? Tipéři odhadli obrat Barcelony proti Altétiku, těsnou výhru Bayernu i gólový večer v Paříži. Podívejte se na nejpovedenější tikety tohoto týdne!

Foto: Sport.cz

Barca přihrála sázkaři s přezdívkou tsos1982 parádní výhru 392 800 Kč!

Článek

Po červené Fernanda Torrese a následném obratu Barcelony se diskuzním fórem největší sázkařské komunity proneslo jedno sborové „uff". Přes 98 % tipérů totiž hrálo právě výhru Katalánců. Byl mezi nimi i tsos1982, kterému už před startem úterního mače svítily na tiketu dva zelené křížky, a zbývalo právě čtvrtfinále Ligy mistrů. Úspěšný obrat lídra La Ligy vynesl tipérovi tsos1982 krásných 392 800 Kč.

Podobně suverénně si s Ligou mistrů poradil i jeden znejoblíbenějších tipérů Tiket arény, sázkař s přezdívkou ivetholi. Ten se v úterý odpoledne pochlubil svým tiketem na výhru Bayernu a to, že v Barceloně padnou alespoň dvě branky. Jeho tipem se tak v Tiket aréně mohlo inspirovat několik stovek sázkařů. Sám autor se pak večer mohl radovat z výhry 64 400 Kč.

Drama v Paříži odstartovalo cestu za výhrou 26 455 Kč!

Podobně jako v úterý, i ve středu bylo PSG jednoznačným favoritem proti Manchesteru City. Tipér seman2 se ale nezaměřil na výsledek mače a zamířil na sázku, že padne 3 a více branek. To se mu vyplatilo a trefou Adriena Rabiota tak odstartoval svou jízdu za výhrou 26 455 Kč, kterou ve čtvrtek ráno úspěšně dokončil. Ve všech jeho vybraných zápasech totiž padlo 3 a více branek.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.