Hlavní obsah

Ronaldův koncert přihrál sázkaři s přezdívkou Kracmi výhru 72 000 Kč!

Jak dopadly evropské poháry na tiketech v největší sázkařské komunitě? Tipéři odhadli postup Realu, trápení PSG v Manchesteru i překvapivé vypadnutí Barcelony. Podívejte se na nejpovedenější tikety tohoto týdne!

Foto: Sport.cz

Ronaldův koncert přihrál sázkaři s přezdívkou Kracmi výhru 72 000 Kč!

Článek

Hodně povedený úterní večer zažil sázkař s přezdívkou Kracmi. Ten si v pondělí ráno v magickém čase 5:55 vsadil 20 000 Kč na postup Realu přes Wolfsburg a tiket si okořenil ještě dvěma hokejovými mači. Famózní hattrick Cristiana Ronalda tak v úterý v noci doplnil poslední chybějící zelenou fajfku na tiket a Kracmi se mohl radovat z krásných 72 000 Kč.

Španělskou radost zažil o den později i jeho kolega ssiska, který po úvodním mači Barcelony s Atlétikem vytušil šanci a poslal na postup domácích 10 000 Kč. Vyplatilo se a podobně jako v úterý, i ve středu v Madridu úřadoval jenom jeden jediný muž. Tentokrát to byl Antoine Griezmann, který dvěma góly posunul Atlético do semifinále a tipéra ssiska k výhře 50 000 Kč.

Cashout opět v akci! Tentokrát spasil výhru 63 952 Kč!

Mít na tiketu 18 přesných zásahů a nechat si podrazit nohy tím úplně posledním mačem? V žádném případě! Tipér swaayw ve středu názorně předvedl, jak se pracuje s cashoutem, tedy předčasným vyplacením rozehraného tiketu. Po osmnácti přesných tipech se rozhodl, že nebude čekat na zápas brazilského poháru a za 27 korun inkasoval krásných 63 952 Kč. Jeho radost musela být o to sladší, že právě tento jediný mač skončil jinak, než swaayw tipoval.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.