Hlavní obsah

Vsaďte si na MS v hokeji a získejte 150 Kč zdarma a bonus 50 000 Kč!

Celý hokejový svět napjatě očekává start MS v Rusku. Kdo tentokrát zvedne nad hlavu trofej pro mistra světa? Jak vidí šance našich hokejistů největší sázkařská komunita? Inspirujte se od zkušených tipérů a získejte parádní bonus na vaše sázky.

Foto: Sport.cz

Vsaďte si na MS v hokeji a získejte 150 Kč zdarma a bonus 50 000 Kč!

Článek

Jeden z hokejových vrcholů roku je tady! V Rusku začíná letošní mistrovství světa a největší sázkařská komunita má své favority! Podle bookmakerů je hlavním favoritem na titul opět Kanada, kterou do hry na tiketu posílá v kurzu 3,50:1 přes 20 % tipérů. Jak si vedou naši reprezentanti? Plekanec a spol. startují s kurzem 12:1 na zisk titulu mistra světa a s důvěrou deseti procent sázkařů.

Medaile letos zůstanou v Evropě!Tipér buciasek ale ve svých analýzách k MS postupně vysvětluje, proč je přesvědčený, že tentokrát budou na stupních vítězů jen evropské týmy. V zámoří se totiž všichni připravují hlavně na zářijový Světový pohár. Na výhru tipuje Rusko, další dvě medaile ale nechává otevřené a sám sází na to, že Češi budou do třetího místa, protože jak poznamenává: „Kurz 4 na naše do trojky se zkusit dá a hlavně: Máme komu fandit celé MS. A to není špatné, ne?"

Naskočte do speciálních soutěží k MS v hokeji!Během MS si už tradičně můžete v největší sázkařské komunitě užít soutěže o parádní ceny. Naskočte hned se startem MS do sázkařského maratónu, ve kterém si stačí každý den během turnaje vsadit alespoň za stovku, a získáváte podíl z napěchovaného balíku, kde je tentokrát půl miliónu korun!

Během celého šampionátu pak probíhá soutěž s názvem Hokejové Česko-Slovensko, kde jsou ve hře hodně lákavé výhry a podmínky jsou ještě jednodušší. Prostě si stačí vsadit a o vítězi rozhoduje čistá výhra! Ve hře je 750 nadupaných smartphone LTLM V2 a víc než čtvrt miliónu korun na vaše sázky!

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.