Hlavní obsah

Zbývá už jen postup Realu Madrid a tipér tajmi si dokráčí pro krásných 58 817 Kč!

Kdo si urve poslední letenku do Milána? Bude to Manchester, anebo Real, který do finále posílá drtivá většina tipérů?

Foto: Sport.cz

Zbývá už jen postup Realu Madrid a tipér tajmi si dokráčí pro krásných 58 817 Kč!

Článek

V Madridu se dnes zkompletuje finálová dvojice letošního ročníku Ligy mistrů. Real hostí Citizens a největší sázkařská komunita má úplně jasno. Po bezgólové plichtě z minulého týdne si tentokrát Španělé úlohu favorita pohlídají a postoupí. S kurzem 1,50:1 jim dnes večer věří plných 96 % sázkařů.

Trochu jinou taktiku zvolil jeho kolega s přezdívkou Jaap91. Ten si za vsazenou pětistovku zahrál stejný výsledek jako minulý týden v kurzu 13,50:1. V své analýze pak vysvětluje, že „Real doma sice bude hrát jinak, nejspíše nastoupí i Ronaldo, ale City dokáže hrát dobře vzadu a nepouštět soupeře do větších šancí."

Sázkař tajmi už čeká jen na Real a jde si pro 58 817 KčObě varianty by nevadily ani tipérovi s přezdívkou tajmi. Ten před čtrnácti dny poslal do hry svůj kombík, kde měl hned 14 zápasů a před dnešním večerem už má na tiketu jen jediný otazník. Ten svítí u postupu Realu do finále a pokud se to Ronaldovi a spol. povede, tajmi si dojde pro 58 817 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.