Hlavní obsah

Sledujte French Open na TV Tipsport živě a získejte zdarma 150 Kč!

Je tady druhý letošní Grand Slam! V Paříži probíhá 115. ročník French Open, který od začátku až po finále můžete sledovat živě na TV Tipsport. Vsaďte si a užijte si špičkový tenis online a živě!

Foto: Sport.cz

Sledujte French Open na TV Tipsport živě a získejte zdarma 150 Kč!

Článek

Napínavé bitvy o druhý Grand Slam jsou tady! V přímých přenosech na TV Tipsport se nám představí světová tenisová špička a je se už od začátku na co dívat! Vždyť finálovou účast obhajuje Lucie Šafářová, kterou letos bookmakeři ocenili na výhru kurzem 40:1. Favoritkou je pak jako obvykle Serena Williamsová, která má z Roland Garros vůbec nejméně titulů a za svým čtvrtým triumfem kráčí s kurzem 3:1.

Dojde si Djokovič pro svůj první antukový Grand Slam?Prorazí letos konečně Novak Djokovič prokletí antukového Grand Slamu? Bookmakeři ohodnotili jeho cestu za prvním pařížským titulem kurzem 1,8:1. No a jak dodává v analýze tipér kunderak1: „Přestože prohrál s Andym před pár dny, to nic nemění na tom, že když zapne na level nesmrtelnost, nemá nikdo šanci."

Vsaďte si a sledujte French Open na TV Tipsport!Všechny hvězdy světového tenisu můžete opět sledovat v přímých přenosech na TV Tipsport. Vsaďte si a sledujte v akci Djokoviče, Wawrinku nebo české hvězdy na French Open.

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.