Hlavní obsah

Zažij nejlepší jízdu!

Vychutnej si legendu. Symbol svobody a originality, který již sám o sobě představuje životní styl. Jeep jen neřídíš, Jeep prostě žiješ. Nech se unést intenzívním požitkem z jízdy, zažívej radost a vášeň, jen co usedneš za volant.

Foto: Sport.cz

Limitovaná edice Jeep Renegade

Článek

Svoboda, originalita, vášeň a touha objevovat nové obzory a měnit pravidla hry: přesně to jsou přednosti, díky kterým auta značky Jeep nad ostatními vynikají. Je to právě mimořádný zážitek z jízdy a maximální pocit bezpečí a důvěry v jakémkoliv terénu, který z těchto aut dělá to, co jsou. Nejvíce ortodoxní Jeep je Wrangler, projede úplně vše a o skvělých zážitcích při takové terénní jízdě se snad ani nemusí mluvit. Pak je tu lahůdka pro fajnšmekry, Grand Cherokee, dokonalá kombinace komfortu a schopností, které mu díky jeho offroadové DNA zůstaly v genech. Je to nejlépe vybavený a nejvýkonnější vůz značky. Osobitý, svérázný a nezaměnitelný je zase Cherokee, který je přesně takový, jak vypadá, a navíc je nekompromisně schopný. Nejmladším Jeepem je Renegade. Je navržený hlavně pro ty mladší z nás, kteří kromě toho, že mají rádi dobrodružný život, se chtějí vyjadřovat nekonformním způsobem.

Nejbližší akce, kde si je můžeš všechny vyzkoušet: Výstaviště Praha Holešovice, Jack Daniel´s presents Burgerfest, 10. - 11. 9. 2016.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.