Hlavní obsah

Světový pohár se blíží! Sledujte přípravu s výběrem Severní Ameriky živě na TV Tipsport!

Hokejový vrchol roku se blíží! Světový pohár je tady za pár dní a čeští hráči otestují svou formu proti výběru mladých severoamerických hvězd. Sledujte poslední přípravu české reprezentace živě na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

Světový pohár se blíží! Sledujte přípravu s výběrem Severní Ameriky živěna TV Tipsport!

Článek

Gaudreau, MacKinnon, Ekblad, McDavid. Před největší hokejovou událostí roku svedou čeští reprezentanti bitvu s mladými hvězdami světového hokeje ve výběru Severní Ameriky do 23 let. Největší komunita sázkařů tentokrát týmu kolem kapitána Plekance moc nevěří. Závratných 98 % tipů totiž míří na mladíky v kurzu 1,80:1. Našim borcům věří jen necelá dvě procenta tipérů v kurzu 3,18:1.

Sázkař WIKI47 se na svém tiketu vyhnul tipu na výsledek a zvolil sázku na minimálně tři góly v české síti. V analýze pak vysvětluje: „Tým Severní Ameriky si potrénoval střelbu na výběru Evropy (11 gólů) a teď bude chtít pokračovat v palbě i proti Česku, jehož obrana tak bude vystavena velkému tlaku a 3 góly v naší síti jsou docela reálné"

Sledujte světové hvězdy živě na TV Tipsport!

Protože vás na TV Tipsport čeká kompletní nálož přímých přenosů z hvězdného Světového poháru, je potřeba se na vrcholnou hokejovou akci roku pořádně připravit. Proto si vychutnejte živě také všechny přípravné mače, včetně toho českého!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.