Hlavní obsah

České týmy startují Evropskou ligu! Vystřelí tipérovi CALDERON0001 úžasných 74 658 Kč?

Hned trio českých klubů dnes naskočí do Evropské ligy. Ani jeden z týmů sice není favoritem svého mače, ale největší komunita sázkařů má i přesto připravené hodně povedené tipy!

Foto: Sport.cz

České týmy startují Evropskou ligu! Vystřelí tipérovi CALDERON0001 úžasných 74 658 Kč?

Článek

Český večer odstartuje Liberec svou bitvou proti FC Karabach. Tým plný Brazilců už letos český fotbal okusil, když ho v červenci vyřadila Plzeň z předkola Ligy mistrů. Tentokrát jsou Ázerbájdžánci jasnými favority tipérů, když jim věří plných 90 % v kurzu 1,75:1. Na tiket přidal Slovan i tipér s přezdívkou CALDERON0001, který sází, že padne gól na obou stranách a jde si pro výhru 74 658 Kč.

Plzeň ani Sparta proti velkoklubům body nevykopou!

Od sedmi jde do hry Plzeň, kde jí proti hvězdnému AS Řím věří pouhá tři procenta sázkařů v kurzu 3,55:1. Jak navíc podotýká v analýze MichalC: „Dostat doma od Zlína 2:0? Prohrát v Ludogorci 2:0 a doma jen remizovat? Prostě už to není ta Plzeň jako dřív, i když na naše poměry super."

Nakonec vyběhnou do letošního ročníku Evropské ligy sparťané. I letenští jdou do boje jako jednoznační outsideři s kurzem 5,50:1 a důvěrou dvou procent tipérů. A i když tipér straka10 předpokládá, že by sparta nějaký gól dát mohla, tak vzápětí ve své analýze dodává, že Southampton aspoň další dva přidá a v kurzu 1,95:1 hraje 3 a více branek v zápase.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.