Hlavní obsah

Vyšlápnou si čeští reprezentanti na Němce? Tipér Homolka jim nevěří a jde si pro 100 650 Kč!

Čeští fotbalisté mají za sebou rozpačitý vstup do kvalifikace MS 2018, když na Letné uhráli jenom bezgólovou remízu se Severním Irskem. Tenhle výsledek jejich šance v očích borců z největší komunity sázkařů moc nezvýšil.

Foto: Sport.cz

Vyšlápnou si čeští reprezentanti na Němce? Tipér Homolka jim nevěří a jde si pro 100 650 Kč!

Článek

Pouze mizivá část tipérů to v sobotu v Hamburku vidí na bodový úspěch týmu kouče Jarolíma, když přes 98 % všech vsazených tiketů nese výhru Němců v kurzu 1,22:1. Dominanci německého fotbalu v posledních letech ostatně nijak nepopírá ani tipér s hodně originální přezdívkou monkeyinlovewithtiger. Ten ale vsází na to, že Češi vstřelí gól a ve své analýze vysvětluje, že „Němci sice budou mít častěji míč a půjdou přímočařeji do zakončení, ale tam právě může být šance na naše breaky."

Tři body zůstávají v Německu!Ať už s inkasovaným gólem, nebo s čistým kontem, za třemi body posílá domácí sázkař Homolka. Ten na tiket zařadil tři dlouhodobé tipy – na výhru Atlética a Tottenhamu v domácích soutěžích a na to, že Sparta naopak domácí ligu nevyhraje – a tento mix doplnil „jedničkou" na sobotní zápas. Celkem si tak vyšlápl na krásných 100 650 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.