Hlavní obsah

Povedený tipérský víkend! Sázkař dusan1977 vyhrál úžasných 317 942 Kč

V sobotu ráno naložit, celý víkend fandit a v neděli kolem půlnoci se začít radovat. Takhle jednoduše vypadal o víkendu scénář sázkaře s přezdívkou dusan1977, který si odnesl krásných 317 942 Kč.

Foto: Sport.cz

Povedená tipérský víkend! Sázkař dusan1977 vyhrál úžasných 317 942 Kč

Článek

Začalo to těsně před čtvrtou ranní v sobotu, kdy tipér dusan1977 naložil skoro 28 tisíc na mix několika sportů, rozložený do celého víkendu. Nejprve ve Velké ceně Japonska správně odhadl, že Kimi Raikkönen odstartuje z lepší pozice než Sergio Perez, aby se pak už definitivně přesunul k míčovým sportům. Během soboty ještě posbíral úspěchy v badmintonu, házené nebo rugby a celkem šel spát s osmi přesnými zásahy.

Víkendová sklizeň za 317 tisíc!

V neděli už pak jenom dotlačil k těsné výhře házenkáře Nantes a čekal, jestli ho nezklamou střelci Islandu proti Turkům. Nezklamali, i když první a pro tiket rozhodující byl vlastní gól Omera Topraka, který sázkaři s přezdívkou dusan1977 vystřelil krásných 317 942 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.