Hlavní obsah

To je odhad! Tipér pinonek včas využil cashout a zachránil parádní výhru 239 809 Kč!

Dvojitý zásah tipéra s přezdívkou pinonek, který mu vynesl skoro 300 tisíc korun, nebo parádní extraligová trefa za 35 tisíc. Podívejte se na nejpovedenější hokejové trefy uplynulých dní.

Foto: Sport.cz

To je odhad! Tipér pinonek včas využil cashout a zachránil parádní výhru 239 809 Kč!

Článek

Minulý týden předvedl sázkař pinonek famózní hokejovou jízdu. Začal už před víkendem, když poslal do hry kombík, kde měl devět hokejových a dva fotbalové mače. Na ruských hokejových kluzištích vládl suverénně a všechny sázky na počet gólů trefil bezchybně. Po správném tipu na fotbalovou kvalifikaci Chorvatsko – Kosovo, zbýval už jen tip na to, že němečtí fotbalisté dají našim hráčům více než tři branky. Právě v tomhle okamžiku sáhl pinonek po cashoutu, tedy předčasném vyplacení rozehraného tiketu, a udělal dobře. Němci totiž vyhráli právě 3:0 a tím by potopili většinu výhry na tiketu. Díky správné intuici tak tipér pinonek zachránil krásných 239 809 Kč.

Extraligový koncert vynesl 35 tisíc!

Ještě jednou dáme prostor hokejovému expertovi s přezdívkou pinonek, protože jak úspěšně minulý týden zakončil, tak nakročil i do tohoto. V pondělí si zopakoval mix ruského hokeje a fotbalové kvalifikace. Tentokrát ke cashout nesáhl, takže si užil pořádné drama, když Portugalci doháněli dva potřebné góly v 92. a 93. minutě. Povedlo se i podruhé a tentokrát z toho byla výhra 58 199 Kč.

Třetím krásným zásahem se minulý týden prezentoval tipér kuky77. Ten podobně jako jeho kolega zahrál tipy na počet branek a hned čtyřikrát přesně odhadl zápasy v Tipsport extralize. Nebál se remízy Olomouce s Hradcem Králové, správně trefil i střelecký koncert Sparty proti Mladé Boleslavi. Přidal dva zápasy finské ligy a výhra 34 686 Kč za vsazenou dvoustovku byla doma!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.