Hlavní obsah

Výhra 76 683 Kč visí ve vzduchu! Tipérka mischulka čeká na tři přesné tipy v dnešní Lize mistrů!

Po reprezentační pauze se o víkendu rozeběhly fotbalové soutěže a dnes se konečně můžeme těšit i na ten nejlepší evropský fotbal, protože je zpátky i Liga mistrů a s ní i tradiční dávka tipů o zkušených sázkařů.

Foto: Sport.cz

Výhra 76 683 Kč visí ve vzduchu! Tipérka mischulka čeká na tři přesné tipy v dnešní Lize mistrů!

Článek

Nejlepší klubová soutěž Starého kontinentu se po reprezentační pauze vrací v plné síle. Potvrdí Leicester v kurzu 1,88:1 důvěru 97 % tipérů proti Kodani? Překvapí Lyon v kurzu 5,05:1 Juventus? Potvrdí Real úlohu drtivého favorita s kurzem 1,03:1?

Gól od Legie? Pro Real by to byla obrovská potupa

Real a Juve má na tiketu i tipérka Mischulka. Ta už má za sebou hned sedm přesných zásahů a právě oba favorité spolu s úspěchem Sevilly proti Záhřebu v dnešní Lize mistrů jí dělí od krásných 76 683 Kč! Všechno výše zmíněné pak potvrzuje i tipér bouchal1, který má naložené rovné tři tisíce korun na to, že Legia nedá Realu ani gól a v analýze dodává: „Legii se letos nedaří ani v domácí soutěži a v Lize mistrů je doslova na ostudu. Defenzíva sice není největší devízou Realu, ale inkasovat doma gól s Legií by byla potupa."

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.