Hlavní obsah

Výhra 221 673 Kč za desetikorunu? Tipér Carlos10 předvedl sázkařskou Ligu mistrů!

Jeden z nejlepších tiketů této sezóny. Celkem 15 zápasů, jeden večer a z deseti korun je 221 673 Kč! Podívejte se na parádní cestu sázkaře s přezdívkou Carlos10 za životní trefou.

Foto: Sport.cz

Výhra 221 673 Kč za desetikorunu? Tipér Carlos10 předvedl sázkařskou Ligu mistrů!

Článek

Devětkrát poslal Carlos10 do hry fotbalové mače, šestkrát zabrousil do NHL a mohl postupně sledovat, jak se mu jeho ukázkový mix začíná zelenat. Nebál se dvou remíz v Lize mistrů, těsné výhry zachránily Leicester, Sevilla a především Juventus, který se ubránil penaltě a v deseti dokázal dát jediný gól zápasu s Lyonem.

Životní výhru přinesla penalta v 93. minutě!Pak se na tiketu vyjímá šest správně trefených zápasů NHL, pod nimiž je ale ještě schované jedno pořádné fotbalové drama. Je to zápas Porta v Bruggách. Carlos10 měl totiž vsazeno na to, že padnou alespoň dva góly a hosté vyhrají. První část tipu byla splněná už v 68. minutě, jenže od té doby se Porto ne a ne prosadit. A když už se Carlos10 pomalu loučil se skvěle rozjetým tiketem, spadl ve vápně záložník Porta Corona, André Silva pár vteřin před závěrečným hvizdem nekompromisně proměnil penaltu a Carlos10 vyrazil na cestu za životní výhrou 221 673 Kč za desetikorunu.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.