Hlavní obsah

Liga mistrů je zpátky a ve vzduchu visí famózní výhra 417 004 Kč!

Liga mistrů opět láká fotbalové fandy i tipéry jako magnet! Oplatí Citizens Barceloně porážku? Zopakuje Arsenal kanonádu proti Razgradu? Povede se sázkaři s přezdívkou 263999 tip, na který naložil přes sto tisíc korun?

Foto: Sport.cz

Liga mistrů je zpátky a ve vzduchu visí famózní výhra 417 004 Kč!

Článek

Musíme tentokrát jednoznačně začít tipérem s přezdívkou 263999, který vybral na tiket sedm mačů a nebál se naložit symbolických 100 001 Kč. Dnes večer bude fandit Atlétiku proti Rostovu a Benfice proti Kyjevu. Pokud bude úspěšný, čeká ho zítra zbytek jeho mise za výhrou 417 004 Kč.

Arsenal a Barca potvrdí výhry i v odvetě!

V minulém kole vzbudily tyto dva výsledky největší pozornost a podle největší komunity sázkařů potvrdí Arsenal proti Razgradu i Barcelona proti Citizens svou dominanci i tentokrát. Jak píše v analýze tipér Jahoda65, největší motivací Gunners je to, že už po zápase v Bulharsku můžou slavit postup. „Kvalita je jednoznačně na straně Arsenalu a ten by prostě vyhrát u takhle slabého celku měl."

Stejně tak ani Barca by neměla zaváhat ani na horké půdě Etihad Stadium. Drtivých 87 % sázkařů jí totiž připisuje výhru v kurzu 2,43:1. Je mezi nimi i borec s přezdívkou biatlonista57, který v analýze píše: „Domácím se v poslední době moc nedaří, ale úplnýho zanďoura hrát nebudou. Barca má zase dostatek kvalitních útočníků, aby určitou drzost domácích trestala." Sám pak sází na to, že oba týmy dají gól, ale výhru si odveze Barcelona.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.