Hlavní obsah

Sázkař inkognito79 trefil čtyři přesné výsledky a raduje se z famózní výhry 249 891 Kč!

Trefit čtyři přesné výsledky, to je parádní sázkařský počin. Ale podpořit svůj tip rovnými dvěma tisíci, to už chce pořádné nervy! Ty v sobotu předvedl tipér inkognito79 a výsledek stojí za to!

Foto: Sport.cz

Sázkař inkognito79 trefil čtyři přesné výsledky a raduje se z famózní výhry 249 891 Kč!

Článek

Víkendový král největší komunity sázkařů má jméno inkognito79. V sobotu poslal na tiket pět zápasů, kterým naordinoval přesný scénář a nebál se na svůj tip naložit rovné 2 000 Kč. Hned po obědě začal pěkně zostra, když ve španělské lize přisoudil zápasu Deportiva La Coruňa v Granadě výsledek 1:1. Když už se za stavu 0:1 loučil s prvním výsledkem, dal si hostující Polák Tytoń vlastní gól a nejnižší kurz na tiketu byl zachráněn.

Vzpoura gólmanů v Holandsku? Nevadí, čtvrt miliónu je doma!

Jedeme dál. Sobotní drama pokračuje trojicí zápasů, v nichž nejprve Zlín nedovolí překvapení proti Brnu výsledkem 2:1 a s trefeným kurzem 7:1. Večer se pak tiket přesouvá do Nizozemí, kde nejprve Nijmegen musí uhrát remízu 1:1 s Groningenem. Stejně jako u prvního mače, i tady to nebyla žádná pohodová záležitost, když se oba týmy prosadily až v samotném závěru zápasu.

Pak přišel jediný smolný moment na tiketu, když namísto skóre 3:1 v zápase Zwolle proti Kerkrade zavřeli oba gólmani své branky a zápas skončil bezgólovou plichtou. Na závěr ale udělala tipérovi s přezdívkou inkognito79 radost Serie A, kde v neděli Palermo doma prohrálo s AC Milán 1:2 a tím mu přihrálo krásných 249 891 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.