Hlavní obsah

Tak se hraje NHL! Sázkař janeczko2 natipoval přesně pět mačů a probudil se o 199 080 Kč bohatší!

Famózní představení. Tipér janeczko2 pečlivě vybral pět příležitostí v pondělní NHL a dvě stě tisíc je doma! Krásnou trefu předvedl i tipér candy, kterému přes padesát tisíc zachránil gól v prodloužení.

Foto: Sport.cz

Sázky na NHL

Článek

Sázky na NHL patří v největší komunitě sázkařů k nejoblíbenějším. Není divu, každou noc jsou v akci největší hvězdy světového hokeje a je tak stále příležitost opepřit si tiket vyhecovaným zámořským soubojem. Podobně to udělal i tipér janeczko2, který v pondělí za vklad čtyři tisíce korun vybral hned pět zápasů a hodně zajímavě je nakombinoval. K výhře Buffala nad Calgary přidal i rozjetého střelce Cama Atkinsona z Columbusu nebo aspoň jeden bod ruského kouzelníka Nikity Kucherova.

Svůj mix dokončil gólovým rozmezím, které vytyčil Pittsburghu s Rangers a Edmontonu s Chicagem. Skvělý tip a zasloužená výhra. Tipér janeczko2 se v úterý probudil o 199 080 korun bohatší!

Gól v prodloužení zachránil 53 460 Kč!

Sázkaři Tipsportu už si zvykli na hodně příjemné vylepšení tipů na střelce, které se vyhodnocují až po samostatných nájezdech. To v úterý hodně pomohlo i borci s přezdívkou candy. Ten měl na tiketu pět střelců z různých evropských soutěží a právě díky tomu, že mu tip na Joela Brodu z Lince přežil až do prodloužení, ve kterém zápas s Lublaní rozhodl, se mohl radovat z krásné výhry 53 460 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.