Hlavní obsah

Sázkař zimber777 předvedl famózní odhad na Ligu mistrů a odnesl si 79 260 Kč!

Opět tu máme shrnutí těch nejpovedenějších tiketů z evropských pohárů, které tímto týdnem uzavřely svou podzimní část. Podívejte se na parádní tikety z největší komunity sázkařů.

Foto: Sport.cz

Sázkař zimber777 předvedl famózní odhad na Ligu mistrů a odnesl si 79 260 Kč!

Článek

První krásný tiket namixoval tipér s přezdívkou zimber777, který si ve středu vybral čtyři mače, kterým předepsal přesný počet gólů. Činil se Tottenham s CSKA, Lyon se Sevillou i Bruggy s Kodaní. Za šest tisíc se raduje z krásných 79 200 Kč!

Di María a jeho střela za 35 tisíc!

Podobně zabodoval i jeho kolega s přezdívkou 33075863, který správně trefil plichtu Citizens s Celtikem a dokonce i PSG s Ludogorcem, kterou ale Francouzi zachraňovali až v posledních vteřinách zápasu. Stihli to díky přesné mušce Ángela di Maríi v 92. minutě. Třetí příležitost už byla spíš formalitou – sázka na to, že Lionel Messi dá gól. Po šestnácti minutách bylo hotovo a spokojený tipér si na konto připsal 34 990 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.