Hlavní obsah

Famózní fotbalový víkend vynesl sázkaři v Tipsportu 117 020 Kč!

Hodně úspěšný víkend prožili fotbalový experti v největší komunitě sázkařů. Podíváme se na skvělý sobotní zásah za 117 020 korun i na tiket, který jeho autor za tuhle částku naopak vsadil.

Foto: Sport.cz

Famózní fotbalový víkend vynesla sázkaři v Tipsportu 117 020 Kč!

Článek

Nejprve se podíváme na skvělou trefu tipéra s přezdívkou 199369, který na tiket zařadil v sobotu hned třináct zápasů, když k sedmi fotbalovým přidal ještě šest hokejových. Ve fotbale se prošel naprosto bezchybně po čtyřech špičkových evropských ligách a suverénně si došel pro krásnou výhru 117 020 Kč!

Na tiketu měl i výhru Tottenhamu nad W.B.A., kterou si nenechal ujít ani jeho kolega Stetinac. Ten k výhře kohoutů přidal ještě zápas z holandské ligy, trojici švédských hokejových mačů a úctyhodný náklad 25 000 Kč. Ani on nemířil jedinkrát vedle a mix fotbalu a hokeje mu vynesl 150 750 Kč.

Monstrózní náklad zachránil jediný gól!

Ještě větší nálož pak na tiket poslal sázkař s přezdívkou Zaaach. Ten se nebál poslat do hry rovných 100 000 korun na výhru Altética proti Betisu Sevilla. Původně jasná záležitost se změnila v pořádné drama, když Atlético už po osmi minutách poslal do vedení Gaitán, ale domácí ne a ne přidat další branku. Nakonec hubené vedení udrželi a přihráli tipérovi s přezdívkou Zaaach na konto 123 000 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.