Hlavní obsah

Milionářská jízda! Tipér trabant007 si v Tipsportu vystřelil výhru 1 165 925 Kč!

Tak to byl víkend jako z pohádky! Tipér trabant007 v sobotu naložil na svůj tiket 24 zápasů a v neděli ráno se probudil jako milionář!

Foto: Sport.cz

Milionářská jízda! Tipér trabant007 vyhrál v Tipsportu 1 165 925 Kč!

Článek

Šestnáct tenisových mačů, sedm fotbalových a jeden hokejový. Celkem dvacet čtyři zápasů poskládal na svůj tiket tipér trabant007. Nechybělo rodinné finále ženského Australian Open, výhru skvěle hrajícího Interu nad beznadějně poslední Pescarou nebo úspěch kladenských Rytířů nad Mostem.

Portugalské drama a cesta k miliónuJenže ten pravý adrenalin nezažil u zmíněných zápasů, ty postupně vycházely naprosto v pohodě. Horší to bylo například v Estorilu, kde mělo podle tipéra vyhrát Porto, ale za 80 minut se nedokázali hosté ani jednou prosadit. Pak se konečně z penalty trefil Silva, následně Estoril dostal červenou kartu, Porto dalo gól na 0:2, jenže Estoril v 93. minutě ještě snížil na 1:2! Na víc se ale domácí nezmohli, a tak si trabant007 mohl přidat další zelenou fajfku. Nezklamal ani jediný z jeho zápasů a v neděli ráno se tak probudil jako milionář s výhrou 1 165 925 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.