Hlavní obsah

Sledujte pouze na TV Tipsport kompletní 1. českou fotbalovou ligu bez zpoždění!

Praha

Startuje jarní část nejvyšší české ligy a TV Tipsport vám opět jako jediná sportovní televize přináší kompletní porci všech zápasů. Vsaďte si a vychutnejte si přímé přenosy z ligových trávníků.

Foto: Sport.cz

Sledujte pouze na TV Tipsport kompletní 1. českou fotbalovou ligu bez zpoždění!

Článek

Jarní část nejvyšší fotbalové soutěže je tady! Obhájí titul Plzeň, nebo uvidíme po delší době nového mistra? Kromě Sparty, které věří přes 46 % tipérů v kurzu 4,5:1, stíhají Plzeň i Slavia s kurzem 2,90:1 a důvěrou pěti procent sázkařů. Přes sedm procent tiketů pak nese mistrovský triumf podzimního překvapení ligy, Zlína, který vstupuje do jara s kurzem 60:1 na celkový triumf.

Z nejlepší výchozí pozice ale jaro odstartuje Viktoria Plzeň. Ta se těší důvěře hned 37 % tipérů v kurzu 1,85:1 Ke třetímu titulu v řadě jí pak posílá tipér krehula, který do stejné pozice jako Plzeň postavil i Juventus. No a pokud oba týmy titul získají, připíše si na konto rovných 300 000 Kč!

Sledujte ligu na TV Tipsport!Stejně jako na podzim i tentokrát je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.