Hlavní obsah

Sparta rupne i doma, sází tipér kedar25 a jde si pro 77 305 Kč!

Praha

Po zpackaném výletu do Ruska čeká doma Spartu složitý úkol. Největší komunita sázkařů moc nevěří, že by se letenským povedlo. Překvapí je družina kouče Požára?

Foto: Sport.cz

Sparta rupne i doma, sází tipér kedar25 a jde si pro výhru 77 305 Kč!

Článek

Před zápasem v Rostově asi moc tipérů netušilo, že dnes večer se už bude muset Sparta pokoušet o zázrak. Po vysoké prohře 4:0 totiž nebude vůbec jednoduché zabojovat o postup. Důvěra sázkařů je tak tentokrát docela rovnoměrně rozložená. 55 % tipérů věří domácím v kurzu 2,03:1 a hned 40 % pak tipuje, že si Rostov připíše i druhou výhru v kurzu 4:1.

Uvidíme přestřelku se šťastným koncem pro hosty?

Bez váhání poslal triumf hostů na tiket i tipér a přezdívkou kedar25, který si jde pro parádní výhru 77 305 Kč. Jak ale napovídá rozložení důvěry sázkařů, není to úplně jednoduchý zápas na tipování.

Proto si například tipér VasekSch vybral na tiket, že padne 3 a více branek a v analýze doplňuje: „Co si budeme povídat, obrana letenských rozhodně není neprostupná a kdyby udržela čisté konto, tak bych se hodně divil. Na druhou stranu bych Spartu zase tolik nezatracoval. Na postup to zřejmě nebude, ale že by před domácími fanoušky nemohla vstřelit 2-3 branky jako tomu bylo loni proti Villarrealu nebo Laziu?"

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.