Hlavní obsah

Středeční gólové hody ve Španělsku přinesly fantastickou výhru 324 480 Kč!

Hned první březnový den zahájil parádní trefou tipér s přezdívkou 976363, který si vystřelil 324 480 Kč. Vyhnul se lákadlu jménem Real Madrid, které nadělalo pořádné starosti některým jeho kolegům z největší komunity sázkařů.

Foto: Sport.cz

Středeční gólové hody ve Španělsku přinesly fantastickou výhru 324 480 Kč!

Článek

Tentokrát se podíváme na první březnový den, který v největší komunitě sázkařů začal hodně zostra. Hrála se totiž španělská Primera División, která je pro tipéry vždycky velkou výzvou. Borec s přezdívkou 976363 si posvítil na počet gólů a vedle tří mačů La Ligy poslal na tiket i dohrávku francouzské Ligue 1 mezi Bastia SC a Nantes. Třem zápasům předepsal dva a více gólů, a Villarrealu pak výhru v Pamploně nad Osasunou. V pohodovém tempu si došel pro famózních 324 480 Kč.

Jmenuji se CR7, zachránce tiketů!Jenže ne celý večer byl ve španělsku takhle pohodový. Pořádnou corridu na tiketu zažil sázkař s přezdívkou 52718379. Ten totiž naložil pořádný balík 64 000 Kč na to, že Real neprohraje doma. Bílý balet tak nemusel ani vyhrát. Stačilo, když s Las Palmas, které prohrálo poslední čtyři zápasy, i remizuje. Když se pak ještě v 85. minutě díval na skóre 1:3, muselo mu být všelijak. Jenže Real má Cristiana Ronalda. Ten dvěma góly v posledních čtyřech minutách stihl aspoň srovnat, což šťastnému tipérovi stačilo a raduje se z výhry 65 280 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.