Hlavní obsah

Juve a Sevilla do čtvrtfinále? Tipér sergi666 míří na výhru 60 134 Kč!

Potvrdí Juventus a Sevilla roli favorita i v odvetách, nebo někdo napodobí barcelonský zázrak z minulého týdne? Na co tentokrát sází borci z největší komunity sázkařů?

Foto: Sport.cz

Juve a Sevilla do čtvrtfinále? Tipér sergi666 míří na výhru 60 134 Kč!

Článek

Lišky z Leicesteru prožívají po loňském snu kruté seznámení s realitou a Liga mistrů byla dlouhou dobu poslední možností, jak si spravit pachuť z boje o záchranu v Premier League. Podle tipérů ale mělo být osmifinále jasnou záležitostí v režii FC Sevilla. Jenže Leicester si domů přivezl porážku 1:2, která mu dává takovou šanci, že i důvěra tipérů je před zápasem rázem rovnoměrně rozložená. 46 % hráčů věří liškám v kurzu 3,25:1. Na hosty pak sází stejná část tipérů v kurzu 2,10:1.

Postup Juventusu? Už jen formalita, tuší tipéři

V druhém zápase to pak už bude podle sázkařů o poznání jasnější záležitost. Juventus si totiž z Portugalska veze krásný náskok 2:0 a při tom, v jaké je aktuálně formě, by si neměl nechat postup utéct. Drtivých 98 % tipérů je přesvědčeno, že Juve vyhraje i doma v kurzu 1,63:1. Na skvěle rozjetém tiketu má jeho triumf i tipér sergi666, který si jde pro výhru 60 134 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.