Hlavní obsah

Čtvrtfinále Tipsport extraligy je tady! Sledujte všechny zápasy živě jen na TV Tipsport!

Čtvrtfinále play off je v plném proudu! Potvrdí Liberec roli favorita? Dožene Třinec ztrátu z prvních zápasů? Sledujte kompletní program play off v přímých přenosech na TV Tipsport.

Foto: Sport.cz

Čtvrtfinále Tipsport extraligy je tady! Sledujte všechny zápasy živě jen na TV Tipsport!

Článek

Kometa se se Spartou příliš nepárala. Jako první tým dokázala letos svého soupeře na zápasy totálně vynulovat a čeká na svého semifinálového soupeře. V bitvě Bílých Tygrů s Plzní je obhájce trofeje jasným favoritem tipérů na postup v kurzu 1,10:1 a s důvěrou přes 98 % tipů.

Odvrátí Oceláři blamáž?Třinec začal doma sérii s Chomutovem naprosto tragicky a teď se bude ze všech sil snažit odvrátit vyřazení. Pirátský postup do semifinále má na tiketu dvacet procent sázkařů s kurzem 1,91:1, Ocelářům pak stále věří drtivá většina borců ve velmi podobném kurzu 1,85:1. S kým se potkají v semifinále? Podle sázkařů jasná záležitost. Mountfield si jde pro postup v kurzu 1,02:1 a s důvěrou 88 % tipérů.

Celé play off živě jen na TV Tipsport!Všechny přenosy z play off si samozřejmě můžete vychutnat živě a v plném rozlišení na jediném místě, na TV Tipsport!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.