Hlavní obsah

Triumf Monaka s Juventusem? Sázkař ArtRoss zamířil na 101 628 Kč!

Kdo zkompletuje semifinálovou čtyřku? Podle tipérů mají největší šanci Juventus a Monako, které si z Dortmundu přivezlo nadějnou výhru 3:2.

Foto: Sport.cz

Triumf Monaka s Juventusem? Sázkař ArtRoss zamířil na 101 628 Kč!

Článek

Juventus si z Turína veze příjemnou výhru 3:0 a i když je v kurzu 1,10:1 jasným favoritem na postup, tak v dnešním večerním mači mu věří jen 17 % sázkařů v kurzu 5,80:1. Jenže si ještě všichni pamatujeme, jaké rodeo zažilo na Nou Campu PSG v osmifinále. Jak ale v analýze dodává tipér lukasn: „Juventus bude dost bránit, takže Barca dá maximálně 2-3 góly. Juventus pak se štěstím jeden, takže tip, že Barca vyhraje minimálně o 2 góly je jistý."

Postup díky výhře v odvetě? Tipér ArtRoss číhá na výhru 101 628 Kč!

Ve druhém mači si pak Monako přivezlo z Dortmundu taky hodně slibný výsledek 3:2. Navíc v domácí odvetě sází na knížata přes 80 % tipérů v kurzu 2,97:1. Na tiketu je má i tipér Artross, který přidal i neprohru Juve v Barceloně a míří na fantastických 101 628 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.