Hlavní obsah

Obere Jablonec i Plzeň? Vsaďte si a sledujte českou ligu živě na TV Tipsport!

Čelo ligy se opět vyrovnalo a tentokrát se s nepříjemným Jabloncem potká Plzeň! Jak se povede Viktoriánům? TV Tipsport vám opět jako jediná sportovní televize přináší kompletní porci všech zápasů. Vsaďte si a vychutnejte si přímé přenosy z ligových trávníků.

Foto: Sport.cz

Obere Jablonec i Plzeň? Vsaďte si a sledujte českou ligu živě na TV Tipsport!

Článek

V minulém kole si na Jablonci vylámala zuby Slavia a tentokrát Na Střelnici přijíždí další z uchazečů o titul, plzeňská Viktoria. Tipéři to vidí jednoznačně – 97 % jich podporuje Plzeň v kurzu 2,10:1. Jenže jsme viděli v minulém kole, že Jablonec se tak snadno nevzdává. Jeho neprohru má proto na tiketu i tipér s přezdívkou export1309, který si jde pro 48 963 Kč!

Vršovické derby pro Slavii!

Slavii pak čeká vyhecované vršovické derby, kde je proti Bohemians 1905 jednoznačným favoritem. Na hosty míří drtivých 99 % tipů v kurzu 1,62:1. Jak navíc v analýze dodává tipér Gooner007: „Na Bohemku to Slavia moc neumí v posledních letech, povětšinou se rodily remízy, ale musíme brát v potaz, že Slavia se poměrně rychle přeměnila zase z průměrného celku na tým bojující o titul."

Sledujte ligu na TV Tipsport!

Stejně jako na podzim i tentokrát je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.