Hlavní obsah

Bitva o titul vrcholí! Vsaďte si a sledujte českou ligu živě na TV Tipsport!

Dvě kola do konce a dva body rozdílu! Poslední ligové víkendy budou pořádné drama! TV Tipsport vám opět jako jediná sportovní televize přináší kompletní porci všech zápasů. Vsaďte si a vychutnejte si přímé přenosy z ligových trávníků.

Foto: Sport.cz

Bitva o titul vrcholí! Vsaďte si a sledujte českou ligu živě na TV Tipsport!

Článek

Rozhodne o titulu mistra Brno? Situace, o které před startem ligy vůbec nikdo neuvažoval se stala skutečností. Právě Zbrojovka totiž hraje jak s Plzní, tak se Slavií a pokud někomu dokáže sebrat body, může jeho soupeře nasměrovat k titulu. Začíná s obhájcem titulu a Viktoriánům věří v brně plných 97 % tipérů v kurzu 1,36:1. Je mezi nimi i sázkař s přezdívkou filuta, který si jde pro výhru 60 225 Kč.

Slavia zvládne těžkou bitvu, věří tipéři!

O něco těžší bitva pak čeká Slavii. Sešívaní míří do Mladé Boleslavi, která v minulém kole promarnila skvěle rozjetý zápas právě proti Plzni a bude si chtít napravit reputaci. Tipéři se ale jednoznačně přiklání na stranu lídra tabulky a borec s přezdívkou esazkar pak v analýze k zápasu dodává: „Myslím si, že to v Mladé Boleslavi bude velmi opatrný zápas a zřejmě rozhodne, kdo dá 1. gól v zápase"

Sledujte ligu na TV Tipsport!

Stejně jako na podzim i tentokrát je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.