Hlavní obsah

Sledujte Wimbledon na TV Tipsport živě a vsaďte si!

Třetí tenisový vrchol roku je tady! V Londýně probíhá 131. ročník Wimbledonu, který od začátku až po finále můžete sledovat živě na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

Sledujte Wimbledon na TV Tipsport živě a vsaďte si!

Článek

Bude pokračovat dominance Rafaela Nadala po Francii i v All England Clubu, nebo ho vystřídá jeho rival, král Wimbledonu, Roger Federer? Největší sázkařská komunita má po Švýcarově devátém triumfu v Halle jasno! V kurzu 3,20:1 posílá za titulem Rogera Federera hned 90 % tipérů. Ti se přitom shodují: „V třísetových bitvách na travnatém povrchu aktuálně na Fedexe nikdo nemá."

Česká lvice završí snový návrat!V ženském pavouku pak, na rozdíl od French Open, rozhodně nemůžeme říct, že by turnaj postrádal jasnou favoritku. Naopak, podobně jako Roger, i Petra Kvitová se díky skvělému turnaji v Birminghamu těší důvěře šedesáti procent tipérů v kurzu 6:1. Oba zmíněné favority dvouher má pak na tiketu borec s přezdívkou titiharmony, který míří na výhru 251 904 Kč!

Vsaďte si a sledujte Wimbledon na TV Tipsport!Všechny hvězdy světového tenisu můžete opět sledovat v přímých přenosech na TV Tipsport. Vsaďte si a sledujte v akci Federera, Nadala nebo české hvězdy na Wimbledonu.

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.