Hlavní obsah

Postoupí Plzeň a Slavia do play off Ligy mistrů? Sázkaři jim jednoznačně věří!

Po nadějných výsledcích z prvních mačů jde české duo za postupem. Povede se plzni i Slavii splnit roli favorita dvojzápasu a postoupit do play off o Ligu mistrů?

Foto: Sport.cz

Postoupí Plzeň a Slavia do play off Ligy mistrů? Sázkaři jim jednoznačně věří!

Článek

Nejpříjemnějším překvapením prvních zápasů byl určitě výkon Plzně, které moc nechybělo, aby v Bukurešti porazila FCSB. Remíza 2:2, je ale při současné střelecké formě Viktorie hodně příjemný výsledek do odvety a výhru českého vicemistra si v kurzu 2,06:1 zahrálo skoro 90 % tipérů.

Přihrají české týmy výhru 137 825 Kč?

S domácí výhrou 1:0 pak do Borisova odjíždí Slavia. Kouč Šilhavý nechal dokonce proti Teplicím odpočívat největší hvězdy, aby byly Danny, Škoda a spol. připravení na nájezdy do otevřené obrany BATE, protože jak píše v analýze sázkař dockos: „Kvalita je jednoznačně na straně Slavie. Na tahu je BATE a čeká ho složitější úkol než bránit na svém vápně. Musí tvořit. Tuto úlohu Bate nezvládne a Slavia minimálně neprohraje."

Slavii tak i venku věří tři čtvrtiny tipérů v kurzu 2,30:1. Na tiketu má neprohru sešívaných i sázkař drobny11, který míří na výhru 137 825 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.