Hlavní obsah

Skvělý tipér japa116837 se raduje! Sobotní gólové hody mu vynesly 408 400 Kč!

Evropské fotbalové soutěže se pomalu rozjíždějí, a tak se víkend nesl ve znamení skvělých fotbalových tiketů. Podíváme se na skvělý odhad celého víkendu i s přehledem natipované gólové přestřelky.

Foto: Sport.cz

Skvělý tipér japa116837 se raduje! Sobotní gólové hody mu vynesly 408 400 Kč!

Článek

Padne 2 a více gólů? Sázka, která hlavně na začátku ligy, kdy se útoky teprve rozjíždějí, potřebuje hodně dobrý přehled. Učebnicový příklad předvedl v sobotu tipér s přezdívkou japa116837, který na svém tiketu procestoval celou Evropu. Začal ve Finsku a přes Dánsko a Belgii se dostal až do druhého kola HET ligy. Právě tady se ukázalo, jak důležité bylo, že si pro svůj tip vybral sobotu a ne neděli. Ve všech čtyřech mačích totiž diváci viděli aspoň tři branky. Za to neděle, to byla bída. Jeden jediný gól ve třech zápasech. To ale borce s přezdívkou japa116837 nemuselo trápit. Už měl totiž na kontě krásných 408 400 Kč.

Pohodový víkend, zasloužená výhra

Zpravidla vybíráme tikety, které jejich autory dokázaly potrápit, protože se rozhodly až na poslední chvíli. Tentokrát si ale ukážeme tiket, který jeho autor, tipér pepita, sestavil s takovým přehledem, že mohl jenom v pohodě sledovat, jak mu na jeho díle přibývají zelené fajfky.

Když měly padnout aspoň tři góly, tak padly čtyři, když měli vyhrát domácí, tak zápas skončil 4:0. Jediným momentem, který tak musel tipéra pepitu trochu znervóznět, byla vítězná trefa klokanů proti Karviné v 85. minutě. Za skvěle poskládaný tiket se spokojený sázkař raduje z výhry 78 829 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.