Hlavní obsah

Třetí kolo HET ligy je tady! Sledujte všechny zápasy živě a vsaďte si.

Praha

Připraví se Slavia na play off Ligy mistrů výhrou? Protáhne Sigma skvělou sérii i v Plzni? Vsaďte si a vychutnejte si kompletní porci všech ligových zápasů živě na TV Tipsport.

Foto: Sport.cz

Třetí kolo HET ligy je tady! Sledujte všechny zápasy živě a vsaďte si.

Článek

Ve třetím kole HET ligy se potkají poslední dva týmy, které ještě neztratily ani bod. U Plzně to není žádné překvapení, ale u Sigmy Olomouc to čekal málokdo, hlavně při pohledu na její los. Hanáci si ale poradili s Libercem i Mladou Boleslaví a už si brousí zuby na třetího těžkého soupeře v řadě. Největší komunita sázkařů je ale tentokrát jasně proti. 97 % totiž míří na výhru Plzně v kurzu 1,44:1.

Uvidíme na TV Tipsport pohodovou jízdu Slavie?

Podobně jednoznačně to pak vypadá s důvěrou sázkařů v zápase Slavie s Jihlavou. V Edenu, kde celé kolo v pátek odstartuje, tipéři nepřipouštějí nic jiného než výhru sešívaných. Kurz na výhru domácích je Na výhru Dannyho a spol. naložil pořádnou sumu i tipér Megamrd, který míří na výhru 81 451 Kč

Sledujte HET ligu na TV Tipsport!

Stejně jako v minulých sezónách i letos je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.