Hlavní obsah

Životní Liga mistrů! Tipér prasisko rozmnožil stokorunu na výhru 190 459 Kč!

Takhle vypadá Liga mistrů na tiketu! Tipér prasisko si počkal na středeční program nejlepší klubové pohárové fotbalové soutěže a pak se svým skvěle poskládaným tiketem zaútočil na životní výhru!

Foto: Sport.cz

Životní Liga mistrů! Tipér prasisko rozmnožil stokorunu na výhru 190 459 Kč!

Článek

Taková trefa se jen tak nevidí. Sázkař s přezdívkou prasisko ve středu namixoval všech osm zápasů, které měla na programu Liga mistrů, a každému z nich předepsal jasný scénář. Realu s APOEL a Liverpoolu se Sevillou přisoudil penaltu a vůbec mu pak už nemuselo vadit, že ji Brazilec Firmino neproměnil.

Následovala jednoduchá výhra Citizens v Rotterdamu a dvě překvapení. Doněck doma neprohrál s Neapolí a Besiktas naopak ubránil výhru v Portu. Oproti těmto dvěma tipům pak byla neprohra Tottenhamu doma proti Borussii úplnou formalitou.

Dvě remízy okořenily životní trefuZbývaly poslední dva mače, RB Lipsko s Monakem a Maribor se Spartakem Moskva. Tady šel opět po výsledku a přesně předpověděl, že na obou stadiónech uvidíme remízu. V Mariboru mu jí až v 85. minutě zachránil domácí Damjan Bodnar, který tak udělal zlatou tečku za naprosto úžasnou výhrou 190 459 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.