Hlavní obsah

Remíza Spurs s Realem? Tipér Cukyz míří na výhru 117 840 Kč!

Plichta v Londýně a v Istanbulu, výhra domácích v Portu, Seville a Neapoli. Tak zní recept tipéra s přezdívkou Cukyz na dnešní mače Ligy mistrů.

Foto: Sport.cz

Remíza Spurs s Realem? Tipér Cukyz míří na výhru 117 840 Kč!

Článek

Šlágrem dnešního večera bude rozhodně souboj Tottenhamu s Realem. Do zápasu jdou jako jasní favoriti hosté, kteří sice o víkendu překvapivě „rupli" v Gironě, ale tentokrát by mělo být vše jinak. Zidanovu partu posílají za výhrou plné tři čtvrtiny sázkařů v kurzu 2,22:1. Dalších dvacet procent pak hraje remízu, kterou má na tiketu i tipér s přezdívkou Cukyz.

Recept na 117 840 Kč

Jak tedy vypadá dnešní večer na tiketu tipéra s přezdívkou Cukyz? Kromě plichty v Londýně poslal do hry ještě výhru Neapole proti mašině na výhry, Manchesteru City, Porta proti Lipsku a Sevilly se Spartakem Moskva. Hned na úvod pak poslal do hry druhou remízu, tentokrát Monaka v Istanbulu. Celkově tak míří na skvělou výhru 117 840 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.