Hlavní obsah

Tipér hruby52 kasíroval 135 470 Kč díky přestřelkám v Lize mistrů!

V evropských pohárech už známe první jisté postupující a v Tiket aréně se opět tipéři pochlubili skvělými fotbalovými zásahy. Podíváme se úspěšné gólové hody i těsnou výhru v Evropské lize.

Foto: Sport.cz

Tipér hruby52 kasíroval 135 470 Kč díky přestřelkám v Lize mistrů!

Článek

Nejprve se mrkneme na tipéra s přezdívkou hruby52. Ten poslal ve středu do hry tři mače Ligy mistrů a všem předepsal aspoň čtyři branky. V případě přestřelky Neapole s Citizens nebylo po sedmdesáti minutách co řešit. Podobně i Tottenham zvýšil na 3:1 proti Realu deset minut před koncem. Zbýval zápas Porta s Lipskem. Tam drželi domácí od šedesáté minuty skóre 2:1 a tipér hurby52 se už začínal loučit s parádní výhrou. Jenže Porto se pár vteřin před koncem v 93. minutě uvolnilo z tlaku a Perreira po rychlém brejku utnul šance Lipska a zároveň dal pečeť na skvělou výhru 135 470 Kč.

Precizní Evropská liga za 190 tisícPodobnou jízdu nahoru dolu zažil jeho kolega s přezdívkou 604479 o den později v Evropské lize. Ten si v pohodě mohl v průběhu večera odškrtnout výhru Plzně, Herthy, či Patizanu nebo gól FCSB. Jenže až do sedmdesáté minuty se musel bát, jestli se Bilbau podaří prorazit obranu Östersundu. Povedlo se a krásných 189 280 Kč je doma.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.