Hlavní obsah

Čtrnácté kolo HET ligy je tady! Sledujte všechny zápasy živě a vsaďte si.

Praha

Povede se Plzni odplata za MOL Cup? Udrží se Olomouc na druhém místě? Vsaďte si a vychutnejte si kompletní porci všech ligových zápasů živě na TV Tipsport.

Foto: Sport.cz

Čtrnácté kolo HET ligy je tady! Sledujte všechny zápasy živě a vsaďte si.

Článek

Po šlágru podzimu a úspěšné reprezentační pauze se na poslední tři kola vrací HET liga. Ve čtrnáctém kole budeme s napětím sledovat, jestli se Plzni podaří odveta za MOL Cup, ve kterém vypadla se Slováckem. Viktoria se totiž právě v Uherském Hradišti bude snažit protáhnou svou neporazitelnost a s kurzem 1,68:1 jí k tomu tlačí 97 % tipérů.

Podíváme se i na bitvu druhé Sigmy, která hostí Zlín. Přes osmdesát procent sázkařů věří, že Olomouc uhájí i tento týden druhou příčku před pražskými S v kurzu 1,88:1. Na tiketu má neprohru Hanáků stejně jako triumf Plzně a míří na výhru 1 371 480 Kč.

Sledujte HET ligu na TV Tipsport!

Stejně jako v minulých sezónách i letos je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.